Diensten voor huurders

Luchthaventransfer

Wij maken graag alles rond uw verblijf in een Mid Stay Apartment probleemloos en gericht op een ontspannen aankomst op uw bestemming. Bij Mid Stay Apartments kunnen we luchthaventransfers organiseren vanaf de luchthaven Schiphol in Amsterdam rechtstreeks naar het door u gekozen appartement. We houden de aankomsttijd van uw vlucht en de tijd waarop uw bagage wordt afgeleverd in de gaten om ervoor te zorgen dat u op tijd wordt opgehaald. Uw chauffeur zal u opwachten bij de aankomsthal met een naambordje. Van daaruit wordt u naar uw transferauto begeleid en naar uw Mid Stay Apartment gebracht.

Schoonmaak

Laat ons u helpen het meeste uit uw verblijf in Amsterdam te halen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de stad en uw appartement. Mid Stay Apartments kan de schoonmaak van uw appartement organiseren. Bent u op zoek naar een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak? Onze medewerkers zorgen voor uw appartement en leveren schoonmaakdiensten van topkwaliteit. Zodat uw perfecte leefruimte zo blijft.

Levering

Het laatste wat u wilt doen bij aankomst op een nieuwe locatie is naar de supermarkt gaan om de eerste levensbehoeften in te slaan. Laat ons die stress wegnemen en het u gemakkelijk maken! Mid Stay Apartments kan al voor uw aankomst zorgen voor uw essentiële boodschappen. Stuur ons gewoon uw boodschappenlijstje en alles wordt geleverd, klaar en wacht op u bij aankomst in uw appartement.